Rambler's Top100

В Києві відбулася презентація оновленного Music-Review Ukraine

В Києві відбулася презентація оновленного Music-Review Ukraine

 

24 листопада листопада Національний портал академічної музики Music-Review Ukraine відсвяткував двохріччя роботи. 

З цієї нагоди головний інформаційний ресурс, який опікується класичною музикою в Україні репрезентував оновлену Другу Версію музичного порталу. 

Як і два роки тому, на відкритті Music-Review Ukraine, новації інформаційного порталу представив керівник проекту Олександр Пірієв. 

Його виступ, який первною мірою відрізявся від загально прийнятих пресс-конференцій, більше нагадував театральну драму.

“Усього через два роки роботи ми запускаємо Music-Review Ukraine 2.0.  Він у 2 рази кращий, швидший та цікавіший. Уявіть, що з цього часу більшість того, що Вас може цікавити про академічну музику в Україні – знаходиться в одному місці” – зазначив у своєму вступному слові О. Пірієв.

І дійсно, оновлений Music-Review Ukraine дасть всім шанувальникам академічної музики все, що вони люблять у цьому виді мистецтва.

Заходячи на Music-Review Ukraine – це одночасно мати доступ до до будь-якої інформації у світі академічної музики в Україні.

В нього інтегрована краща стрічка новин, фото-галерея на персональні сторінки-сайти. Music-Review Ukraine дозволяє Вам все це мати в одному місці. До того ж користуватися їм у 10 разів разів легше.

В рамках презентації редакція Music-Review Ukraine підвела підсумки роботи поточного року щодо інформаційної підтримки головних мистецьких подій країни. Зокрема, Першого україно-російського фестивалю пам’яті Івана Карабіца, Міжнародного фестивалю «Київ Музик Фест», ІІ міжнародного конкурсу диригентів ім. С. Турчака та багато інших.

Також, керівник проекту О. Пірієв зазначив про співпрацю редакції Music-Review Ukraine з журналом “Музика” та Фондом сприяння розвитку мистецтв про результати якої розповіли керівники обох організацій головний редактор журналу “Музика” Ольга Голинська та директор Фонду сприяння розвитку мистецтв Юрій Круліковський.

Під час презентації в залі були присутні відомі українські музиканти, а також керівники та представники головних мистецьких колективів та організацій столиці України.

 «Академічна музика потребує “міцної” інформаційної підтримки і водночас доступ до інформації про цей виду мистецтва повинен бути простим і зрозумілим. Свого часу ми вирішили зробити свій вклад і продовжимо це робити і надалі. Наша головна мета це відновлення та встановлення зв'язку між світом академічної музики та шанувальниками цього виду музичного мистецтва» – зазначив О. Пірієв по завершені свого виступу.

Про проект «Music-review Ukraine».

Портал www.m-r.co.ua - інформаційний ресурс присвячений академічній музиці в Україні. Дата його створення 24 листопада 2008 року. Основна увага порталу зосереджена на сучасних українських музикантах-виконавцях, колективах, оркестрах, композиторах навчальних та мистецьких музичних закладах. Також ми висвітлюємо та розглядаємо питання, пов'язані з концертами, творчими подіями, сучасними тенденціями у сфері виконавства і навчання.  

Читачами ресурсу є як професіонали у сфері академічної музики (музиканти, композитори, музичні майстри, дирекції концертних залів, представники міжнародних організацій, імпресаріо, і багато інших),  так і шанувальники академічної музики, які заходять на сайт у пошуках актуальної інформації.
Ресурс однаково цікавий як для професійної аудиторії, так і для поціновувачів академічного мистецтва. Це стало можливим завдяки тому, що ми публікуємо не тільки анонси подій задовго до їх появи в інформаційному просторі, але й докладні огляди,  аналітичні матеріали найбільш важливих подій музичної України. 

На відміну від інших ресурсів ми не запозичуємо матеріали, а публікуємо тільки оригінальні статті. Тобто наші читачі отримують доступ до первинних даних про заходи та події, які,  на наш погляд, є найбільш актуальними.

Матеріали на сайті постійно оновлюються і доповнюються найбільш важливою та корисною інформацією. Насамперед у персональних сторінках виконавців, концерних та навчальних закладах України.

У свою чергу редакція порталу не займається продюсуванням музичних установ, колективів і окремих артистів. Редакція висвітлює події виключно з професійної точки зору. 

Девіз сайту – «Зробити сприйняття академічної музики на Україні більш доступним та зрозумілим».

24 листопада 2009 р.

Керівник проекту та головний редактор 
Олександр Пірієв  (info@music-review.com.ua

blog comments powered by Disqus
invivio в соцсетях
Интересно
bigmir)net TOP 100